Kontakti

Kujdesemi për ju

Për të mësuar më shumë rreth ofertave tona të shërbimit për internet dhe ekspertizës së kësaj fushe ose për të pasur një kontakt profesional në këshillim, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm ose dërgoni një email.

placeholder
Network Operation Center
Kontakto NOC
Phone: +383 (0) 45 500 960
placeholder
Administrata
Kontakto Administratën
Phone: +383 (0) 44 243 734

ADDRESS

Hajrullah Abdullahu nr.1
Prishtinë, Kosovë

KONTAKTI

Telephone: +383 (0) 44 243 734
+386 (0) 49 243 734
+383 (0) 38 243 734

DËRGONI KËRKESËN


Ne shpresojmë që të dëgjojmë nga ju. Na dërgoni kërkesën tuaj me email për të ju ndihmuar më shumë.